fbpx

4 Geniale Social Media værktøjer

Hvis du søger på nettet, finder du et hav af værktøjer til at styre de sociale medier. Værktøjerne er geniale til at assistere den daglige planlægning af aktiviteter på de forskellige kanaler. Det er dog en jungle at finde rundt i og derfor har vi udvalgt et par af de værktøjer, vi mener er de bedste.

Vi har her prøvet at gøre det lidt nemmere for dig at finde ud af, hvilket værktøj der egentlig passer bedst til netop dit behov.

Hootsuite

Hootsuite er et smart og enkelt værktøj hvor du nemt kan planlægge din online aktivitet. Programmet, som har en tilhørende app, er gratis at bruge, hvis du maks vil bruge tre sociale profiler. Hvis du ønsker mere kan man dog købe en større version, så det koster cirka 75 kroner om måneden.

Vi vil beskrive Hootesuite som et genialt program til dig, der har mere end en social profil at styre. Fordi du nemt kan få et overblik og planlægge aktiviteterne, samt udlæse statistikker fra de forskellige opslag. Hootsuite virker upåklageligt med langt de fleste sociale medier. Derfor mener vhootsuitei, at programmet er et rigtig godt sted at starte.

 

 

Crowdfire

Crowdfire er endnu et smart program, som også kan bruges både via app og computer. Programmet gør det nemt at finde potentielle følgere, da det giver dig mulighed for at se, hvilke følgere der følger de af dine konkurrenter, der minder mest om dig. Ligeledes giver programmet dig mulighed for at identificere de følgere, der er inaktive og som du ikke får meget ud af at følge.

Social Punch

De fleste virksomheder med en social profil har efterhånden prøvet at lave en Facebook-konkurrence. Med Social Punch kan du nemt og gratis finde en tilfældig vinder ud fra kommentar, like eller begge dele. På den måde kan du vise dine følgere, at konkurrencerne afgøres tilfældigt og ikke blot ved at finde den nærmeste ven eller familiemedlem som vinder.  

Hemmingway App

Kommunikerer du med din målgruppe på engelsk, er Hemmingway App et smart værktøj til at skrive i. Du kan indsætte et tekststykke i appen, hvorefter den analyserer det lynhurtigt og finder ud af, hvor sætningerne kan optimeres. Her markerer den ofte sætninger, der er meget lange og svære at læse eller ord, du kan undlade så teksten lettere læses og forstås.

Alt i alt er appen altså rigtig smart, hvis du skriver på engelsk og gerne vil have lidt feedback på dine tekster. Det skal dog understreges, at du ikke alene kan nøjes med Hemmingway App. Du opfordres derfor altid til at læse teksterne igennem inden de offentliggøres.

 

I kommentarerne herunder hører vi gerne, hvilke værktøjer du bruger i den daglige færden på sociale medier.

Skriv et svar

Luk menu