Annoncering

Facebook Annoncering

Har du svært ved at finde tiden til at styre din virksomhedsprofil på Facebook? Så lad SoMe Devoted hjælpe! Med os ved roret får din virksomhedsprofil et professionelt snit. Samtidigt får du mere tid til at gøre det, du er rigtig god til.

Som din nye SoMe-manager, sparer vi dig for bekymringer om indholdsproduktion og dataanalyse. Og fordi vi tager afsæt i din virksomheds filosofi og strategi, er du sikret et kontinuerligt flow af kvalitetsindhold, der har den helt rigtige tone-of-voice.

Du vil opleve, at vi altid er tilgængelige. Når du ringer, er det altid den samme, du får fat i. Og du skal hverken finde dig i telefon-kø eller pausemusik.

Vi kommer også gerne ud og besøger din virksomhed. Vi er imødekommende og helt nede på jorden, så vi er nemme at snakke med. Og når vi nu alligevel er på besøg, så opsnuser vi gerne en god historie ’behind-the-scenes’, så det første spritnye indhold allerede ligger klar. Min passion for facebook annoncering begyndte i mine forældres garage, hvor vi startede fra bunden. For at finde ud af, hvad det var for noget! 

Meget hurtigt blev jeg fanget af den unikke og specifikke måde, hvorpå man kan fange sin ønskede målgruppe.

Som markedsføringsøkonom brænder jeg af natur for, at lave skarp markedsføring. Derfor er Facebook annoncering lige mig, og her jeg laver de bedste resultater!

Hos os er det vigtigt, at vi laver det vi er bedst til! Det er ikke altid vigigt om vi bruger 1 eller 5 timer på en opgave til en kunde, for vi lever af vores hobby!


Instagram Annoncering

Den eneste måde at opsætte Instagram-annoncer på er via Facebooks annonceringsværktøj. Dermed kan Instagram-annoncer på mange måder sammenlignes med normale Facebook-ads. Men der er to vigtige forskelle:

1: Det en anden type af forbruger, der benytter Instagram

– Selvom mange danskere har en profil på både Facebook og Instagram, er der generelt forskel på de to brugerskarer, hvad angår alder, interesser, placering, beskæftigelse osv. Disse forhold skal man tage med i overvejelserne, inden man sammensætter sine annonce-målgrupper og budskaber.

2: Platformen bliver brugt på andre måder

– Hvor Facebook er tiltænkt både desktop, tablet og smartphone, er Instagram dedikeret til brug på smartphones (man kan godt bruge app’en på tablet og desktop, men det er der meget få, der gør). Det stiller krav til, hvordan annoncerne tager sig ud. Brugerens tempo gennem feed’et er højere, så der er endnu vigtigere at skabe blikfang. Desuden er det lettere at få likes på Instagram, men sværere at skabe leads. Vi tager forbehold for disse faktorer – samt en lang række andre – når vi opsætter dine Instagram-ads.

Hos SoMe Devoted har vi et indgående kendskab til annoncering på Instagram. Dette kendskab bruger vi til at skræddersy dine reklamer, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner.

Først afdækker vi, hvilke KPI’er, der er de vigtigste for dig (altså hvilke tal, du ser på, for at afgøre kampagnens succes). Ud fra dette sammensætter vi en kampagne med tilhørende annoncer og annoncesæt. Undervejs monitorerer vi annoncernes performance – og justerer, hvis de skal optimeres. Du kan med andre ord slippe tøjlerne helt, og lade os køre din kampagne sikkert i mål. Efterfølgende udarbejder vi en rapport, der opsummerer kampagnens/kampagnernes succes.

Vi er her for dig!

Adresse

kontakt os

FÆNGSLET

Kontorfællesskabet 2. Øst

Fussingsvej 8 

8700 Horsens

 

Tlf: +45 30 48 08 93

 

Email: info@somedevoted

åbningstider

følg os

MAN-TOR: 08:00-16:00

FREDAG: 08:00-14:00

Luk menu