Case: Få de gode historier ind på Facebook

Max Hansen driver Holte Vinlager, den hyggelige butik ligger på Nørregade i Horsens. SoMe Devoted har samarbejdet med Max siden maj 2018. Vi har hjulpet ham med at markedsføre Holte Vinlager Horsens på Facebook. Max havde selv forsøgt sig med at markedsføre butikken på Facebook, men uden held. Derfor mente han at det var nødvendigt med professionel hjælp på dette område, således han kunne bruge sin tid og energi på de ting han er rigtig god til.

Det der havde størst betydning for Max, var at opgaven blev løst godt og samtidig resultater. Max og SoMe Devoted har lært at kende hinanden gennem netværk og han kunne godt lide hvad vi havde at tilbyde. Derfor indledte vi et samarbejde i løbet af foråret 2018.

Høj faglig viden og professionalisme

Siden starten er samarbejdet gået rigtig godt og Max er godt tilfreds med samarbejdet og de resultater vi skaber. Max siger yderligere ”Drengene udviser professionalisme og en service af højeste kvalitet”. Han siger at SoMe Devoted har en høj faglig viden indenfor sociale medier, der skinner igennem i resultaterne. Derudover fungerer samarbejdet godt på grund af den tætte dialog mellem parterne.

Det er altid en fornøjelse at besøge Max i butikken, han har altid en masse gode historier om butikkens vin, spiritus eller hverdagens begivenheder. For os handler det om at få de gode historier bragt ud på Facebook, således at Max kan sprede al hans viden ud til kunder og følgere.

Det er virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med Max. Han er altid med på at prøve nye tiltag, video, vores julekalender eller noget helt tredje. Max brænder for vin og SoMe Devoted brænder for markedsføring. Derfor giver vores samarbejde os mulighed for at gøre det vi begge gør bedst. Vi ser meget frem til at forsætte samarbejdet med Max og Holte Vinlager.

 

Med vores SoMe Manager får vi bragt de gode historier om vin ud på Facebook. 

Skriv et svar

Luk menu