fbpx

Max Hansen driver Holte Vinlager, som siden sommeren 2016 har solgt vin & spiritus til byens borgere. Som selvstændig erhvervsdrivende erfarede Max at det var svært at nå alle opgaver, først og fremmest markedsføringen. I starten prøvede Max selv at stå for butikkens Facebook markedsføring, men han følte ikke selv at der var hverken tid eller energi til det. 

I foråret 2018 henvendte Max sig til SoMe Devoted, for at høre hvordan vi kunne hjælpe ham og hans vinbutik. Vi kom hurtigt frem til at en SoMe Manager var det, Holte Vinlager havde brug for og vi lavede en aftale, som startede i maj 2018. Aftalen bestod af at SoMe Devoted stod for strategi, content produktion og al vedligeholdelse af Holte Vinlager’s Facebookside.

For Max har det naturligvis været vigtigt at opgaven blev løst med høj kvalitet og det gav resultater. Fokuspunkterne har været at øge kendskabet til butikken og siden maj 2018 er antallet af følgere fordoblet. Content fokus har været på produktpræsentationer og konkurrencer, som har været fordelt på video, billeder og grafik.

Siden starten er samarbejdet gået rigtig godt og Max er godt tilfreds med samarbejdet og de resultater vi skaber. Max siger yderligere ”Drengene udviser professionalisme og en service af højeste kvalitet”. Han siger at SoMe Devoted har en høj faglig viden indenfor sociale medier, der skinner igennem i resultaterne. Derudover fungerer samarbejdet godt på grund af den tætte dialog mellem parterne.

For SoMe Devoted er det en fornøjelse at samarbejde med Max. Vi har over de sidste par år skabt en tæt relation og Max er altid klar på at afprøve nye ideer. Max´s styrke er at fortælle historier om de produkter han har på hylderne og at fornemme hvilken smag hans kunder har. Disse egenskaber danner fundament, for det indhold vi laver og sender ud via Facebook.

Med vores SoMe Manager får vi bragt de gode historier om vin ud på Facebook. 

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *