fbpx

Facebook indeholder uendelig mange og fede værktøjer når du skal markedsføre dig online. Med Facebook Business Manager kan du nemt styre de forskellige aktiver du har i din virksomhed, samt nemt og hurtigt styre dine medarbejders adgangsniveauer til din side. 

 

Nem struktur på aktiver

Med en Business Manager får du groft sagt mulighed for at adskille din private profil fra din firma profil. Istedet for at skulle tilgå dine forskellige aktiver fra din personlige profil kan du istedet samle dem under Business Manageren. Her kan du altså samle alle aktiverne som: din virksomheds Facebooksider, annoncekonti, produktkataloger, pixels og Instagram-konti.

Medarbejder styring

Mange virksomheder har igennem tiden oplevet det store problem at miste adgangen til deres egen Facebook side. Det sker oftest fordi den medarbejder der har stået for siden, siger op og derved tager siden med sig. Samtidig oplever mange virksomheder også store problemer når det kommer til, hvem der egentlig skal have adgang til hvad på Facebook siden.
En Business Manager giver altså stor sikkerhed for at bevare adgangen til siden, og samtidig gør det arbejdet med hvem der skal have adgang til hvad meget lettere. Har du eksempelvis en medarbejder, som udelukkende skal kunne analysere de data der kommer ind på siden, kan du med fordel tildele personen adgangen som “sideanalytiker”.

Giver det mening for dig?

Overordnet set er Business Manageren helt perfekt til store virksomheder, som har flere brands under sig. Det kunne være Rema 1000, som har rigtig mange butikker under sig. Ved at Rema 1000 via manageren har adgang til alle undersiderne, kan de nemt køre kampagner på vegne af de enkelte butikker, eller give adgangen videre hvis en butik skulle få ny ejer.
Her hos SoMe Devoted bruger vi også ALTID værktøjet til at få adgang til vores kunders sider og annoncekonti, så vi kan køre kampagner og daglige opslag for dem.

Til sidst kan en Business Manager også være et godt værktøj for dig. Også selvom du ikke har flere sider eller annoncekonti. Det smarte er medarbejderstyringen, hvor du nemt bevarer sikkerheden og kontrollen med din side, og nemt bevarer et overblik over dine aktiver.

 

Facebooks Business manager er som du nok kan læse dig til her et super smart værktøj.
Det kan dog være et ordenlig mundfuld at kaste sig ud i.

Vi hjælper dig med at oprette din Business Manager korrekt. Vi giver dig også en introduktion til, hvordan du får mest ud af den.

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *