Facebook Annoncering

Har du svært ved at finde tiden til at styre din virksomhedsprofil på Facebook? Så lad SoMe Devoted hjælpe! Med os ved roret får din virksomhedsprofil et professionelt snit. Samtidigt får du mere tid til at gøre det, du er rigtig god til.

Som din nye SoMe-manager, sparer vi dig for bekymringer om indholdsproduktion og dataanalyse. Og fordi vi tager afsæt i din virksomheds filosofi og strategi, er du sikret et kontinuerligt flow af kvalitetsindhold, der har den helt rigtige tone-of-voice.

Du vil opleve, at vi altid er tilgængelige. Når du ringer, er det altid den samme, du får fat i. Og du skal hverken finde dig i telefon-kø eller pausemusik.

Vi kommer også gerne ud og besøger din virksomhed. Vi er imødekommende og helt nede på jorden, så vi er nemme at snakke med. Og når vi nu alligevel er på besøg, så opsnuser vi gerne en god historie ’behind-the-scenes’, så det første spritnye indhold allerede ligger klar.

Vi elsker vores arbejde – og du kommer til at elske, at arbejde sammen med os.

Lad Mikkel gøre det han er bedst til 
Så du kan fokusere på det du er bedst til

Mikkels Passion for Facebook Annoncering

Min passion for facebook annoncering begyndte i mine forældres garage, hvor vi startede fra bunden. For at finde ud af, hvad det var for noget!
Meget hurtigt blev jeg fanget af den unikke og specifikke måde, hvorpå man kan fange sin ønskede målgruppe.
Som markedsføringsøkonom brænder jeg af natur for, at lave skarp markedsføring. Derfor er facebook annoncering lige mig, og her jeg laver de bedste resultater!

Følg os på facebook! & hold dig updateret på vores Nyheder

Hos os er det vigtigt, at vi laver det vi er bedst til! Det er ikke altid vigtigt om vi bruger 1 eller 5 timer på en opgave til en kunde, for vi lever af vores hobby! 

Vi er her for dig!

ADRESSE

FÆNGSLET
Kontorfællesskabet 2. Øst
Fussingsvej 8
8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf : +45 30 48 08 93

Email : info@somedevoted.dk

Åbningstider

MAN-TOR:   08:00-16:00
FREDAG:      08:00-14:00

Luk menu