fbpx
Instagram

Hashtags har altid været en stor del af markedsføring på de sociale medier, specielt på Instagram. På din personlige konto bruger du hovedsageligt hashtags for at udtrykke nogle følelser eller en tilføjelse til din billedtekst, men for virksomheder er hashtags et værktøj til at øge kendskabsgraden.

Instagram er et af de mest populære sociale medier og derfor er det et oplagt sted for dig at markedsføre din virksomhed.

Hvorfor er det vigtig at benytte hashtags på Instagram?

Hashtags fungerer som links

Ved at bruge hashtags, vil du automatisk blive linket til andre brugere på IG og de vil komme til blive vist i søgeresultaterne, der er relevante for din virksomhed. Derfor er det vigtig at du udnytter mulighederne og tilføjer hashtags til din billedtekst.

Dine opslag bliver forbundet med andres.

Når en bruger trykker på dit hashtag, kommer de til en side med offentlige opslag, der alle indeholder samme hashtag. Mange brugere er usædvanligt modtagelige, når det kommer til at interagere med virksomheder på Instagram og derfor kan hashtags være med til at skabe eller fortsætte en samtale.

Interesserede mennesker kan nemt finde dig.

I de fleste tilfælde klikker folk på hashtags, de vil se mere af. Andre vil selv skrive og søge efter opslag med et specifikt hashtag. Du skal derfor være sikker på, at at dine opslag er offentlige og at de har relevante hashtags, som er tilpasset din målgruppes interesse.

Få mere engagement

En af de største fordele ved at bruge hashtags er at du kan kommunikere med mulige kunder, inklusive dem, der allerede kender eller har hørt om dig, dine produkter eller din virksomhed. Bruger du de rigtige hashtags, kan du skabe forbindelse med en stor mængde nye brugere og få en bedre interaktion med dem gennem dine opslag.

Skab hashtags der virker for dig og din virksomhed

Hvis du allerede bruger Instagram, er du bevidst om at du kan have alle mulighed hashtags, du kan kreere lige hvad du vil, et-ords, sætninger eller særligt tilpassede hashtags. Du har derfor frit slag på alle hylder, som gør at opslaget kan tilpasses lige præcis din virksomhed.

Når du bruger hashtags, er der ingen rigtig eller forkert måde at bruge dem på. Hashtags hander om at væge de rigtig, som vil appellere til din målgruppe.

Find flere gode råd til Instagram her.

Categories:

Tags:

Comments are closed