fbpx

Eftersom der snart er gået et år siden opstarten af SoMe Devoted, synes jeg, at det er på tide med en status på, hvordan Frederik og Mikkel mener, det går med firmaet, og hvad der er af forventninger til fremtiden. Der er sket mange ting for dem siden de startede op.

Som praktikant i virksomheden kommer jeg tæt på og ligesom bag om kulissen på det hele – et meget spændende univers, de arbejder i! De har helt klare ambitioner for, hvad de vil, og hvordan det skal gøres 💪🏻

Jeg lavede drengene en lækker kop kaffe og vi satte os godt til rette og fik os en lille snak.

Hvad er status i firmaet i dag?

“Det går rigtig fint med firmaet. Selvfølgelig vil vi gerne have flere kunder og blive bedre til det, vi laver på mange forskellige parametre. Det gælder faktisk både den interne del såvel som den eksterne i form af de services, som vi tilbyder vores kunder”. 

“Vi er rigtig gode til at snakke om, hvordan vi skal gøre os bedre og hvordan vi på bedste vis holder os optimeret. Det er rigtig vigtigt også at kunne se indad og erkende ens svagheder, men samtidig også gøre noget ved dem, så vi kan efterkomme det og blive bedre. Det kan være alt fra de helt personlige ting til hvordan, vi sådan helt simpelt planlægger vores daglig dag, hvor vi måske skal ændre nogle lidt dårlige vaner”. 

“I starten tænkte vi, at vi ”bare” skulle lave Facebook og hjemmesider – altså det som vi synes, er sjovt og det som vi brænder for. Men det viser sig jo hurtigt, at der er langt flere administrative opgaver, end man lige går og regner med. Man tænker ikke lige over, at der er skat, økonomi, moms og andre indberetninger, der også skal holdes styr på”

 

…”sammen skaber vi resultaterne”

Frederik Mailund, Partner SoMe Devoted

 

“Men vi synes, at vi har fået bygget den struktur op i firmaet, som vi gerne vil have. Vores primære værdier er, at hos os skal vi være fleksible og vi vil for alt i verden gerne møde vores kunder i øjenhøjde – så vi kigger gerne forbi dem, når de ønsker det til en snak om, hvordan det går eller kommer til dem for at tage gode billeder med vores kamera, som vi kan bruge som materiale til deres sociale medier. Alt i alt vil vi gerne imødekomme vores kunder på bedste vis. Det hænger også godt sammen med, at vi mener, at vi sammen med kunderne skaber resultater og det er ikke nogetvi gør for dem, men nærmere sammen med dem.

“Hos SoMe Devoted skal arbejdsglæden være højsædet og vi skal møde hver dag på arbejde, fordi vi synes det er fedt og fordi vi brænder for det, vi laver. Vi skal have et godt flydende miljø, hvor vi får vores ideer gennem de frie rammer”. 

Efter de blev færdiguddannet fra Via University College Horsens med en professionsbachelor i International Handel og Markedsføring tidligere på måneden, så er dagligdagen begyndt at banke på døren. Der er massere af friske ideer og muligheder, der venter ude i fremtiden. Firmaet kommer endnu mere – for ikke at sige 100% i fokus end tidligere, hvor skolen prikkede dem pænt på skulderen. Min fornemmelse er at det passer dem rigtig godt – at deres firma kan være i fokus:

Hvad er planen nu, hvor i er blevet uddannet?

“Planen er nu at vi skal videreudvikle vores forretning. Vi har egentlig som udgangspunkt fået bygget os en god base af kunder og fået en god og acceptabel struktur i firmaet. Vi har skabet en produktlinje strømlignet for den retning, som vi ønsker, vi skal gå. Som vi står nu, har vi allerede bygget et netværk, der dækker bredt i form af forskellige former for virksomheder. De er forskellige inden for deres erhverv og også indenfor deres størrelser og mål. Vi skal forsætte med at møde folk, som ser en fordel i at samarbejde med os”.

“Det har givet os utrolig meget viden, sparring og nye bekendtskaber at deltage i netværksmøder gennem AC Horsens. Møderne er i forbindelse med et handelsnetværk, som AC Horsens siden 2010 har stået i spidsen for, hvor der er fokus på vækst, handel, netværk samt vidensdeling”.

“Ligeledes deltager vi i møder i Middelfart Sparrekasse, som hedder >Boost Horsens<, hvor vi også netværker med andre lokale nystartede såvel som etablerede virksomheder. Der kommer forskellige indlægsholdere, der lærer os hvordan, man er selvstændig lige fra det juridiske til den økonomiske del”.

“Der er stor variation i hvem, der deltager i de to slags møder – og det gør også vores arbejde bliver varieret og spændende. Vi er også selv blandt indlægsholderne, hvor vi hjælper byens forretninger med at skabe vækst og se nye muligheder gennem de sociale medier”. 

 

…”Hvis vi ikke arbejdede dag og nat før kommer vi til at gøre det nu”

Mikkel Bank, Partner SoMe Devoted

 

“Vi har nogle mål, vi skal nå, og hvis det er på bekostning af, at vi nogle dage skal arbejde 12 timer i døgnet, så er det det, vi gør. Hvis vi gerne vil lege med de store spillere på sigt, må vi også ofre os og arbejde hårdt for det. Og hvis vi ikke arbejdede dag og nat før, ja så kommer vi til det nu og det er både noget vi vil, vi kan og vi skal … og det kommer vi til – tilføjer Frederik meget bestemt!”

Den digitale verden er på mange måder et fantastisk univers, fordi den er i konstant udvikling. Der sker hele tiden nye tiltag og mulighederne er mange – ja nærmest uendelige. Og alle de forskellige features der findes indenfor den digitale verden, må munde ud i en eller anden form for nørderi. Jeg vil gerne vide, hvordan Frederik og Mikkel gør for at holde sig opdateret:

Hvilke tiltag gør i for at udvikle Jer og hele tiden være optimeret?

“Først og fremmest holder vi os opdateret inden for det produkt, som vi sælger. Vi bruger også en stor del af vores fritid på at researche, men mest af alt også fordi det er et område, vi brænder for, så det kommer egentlig meget naturligt, man har en interesse i at følge med i hvad, der rør sig. Der sker ofte ændringer i annonceringsmulighederne og Facebook kommer med ny algoritme osv. Vi holder os opdateret for vores kunders skyld. Vi yder også den service gennem vores blogindlæg, hvor vi opdatere jævnligt, så kunderne og andre interesserede, finder det samlet et sted. Derudover har vi begge områder, som vi er ”nørder” indenfor”.

“Frederik er nørden indenfor blandt andet annoncering, optimering af kampagner, salg og strukturering af virksomhedernes mål”.

“Mikkel er mere nørden indenfor content udvikling samt strategier for hvordan, man sender sit budskab ud og rammer den rigtige målgruppe”.

Nu hvor de er færdige med deres professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, og SoMe Devoted er deres fuldtidsarbejde, så synes jeg det er passende også at høre hvad de mener fremtiden skal bringe hvilke tanker, de har omkring deres mål:

Hvad er Jeres mål for fremtiden i forhold til SoMe Devoted

“Målet er ikke at blive størst, men de bedste indenfor vores felt. Vi vil hjælpe erhvervslivet i det små til at starte med. Vi vil bevare jordforbindelsen! Vores hjerte er i Horsens, men det skal jo ikke være en hemmelighed, at vi også på længere sigt gerne vil udvide vores kundebase og gerne hjælpe kunder, der er udenfor Horsens også.

 Vi følger med og ser på efterspøgslen og har en stille og rolig opbygning af organisationen”. 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *