SoMe Manager

Har du svært ved at finde tiden til at styre din virksomhedsprofil på Facebook? Så lad SoMe Devoted hjælpe! Med os ved roret får din virksomhedsprofil et professionelt snit. Samtidigt får du mere tid til at gøre det, du er rigtig god til.

Som din nye SoMe-manager, sparer vi dig for bekymringer om indholdsproduktion og dataanalyse. Og fordi vi tager afsæt i din virksomheds filosofi og strategi, er du sikret et kontinuerligt flow af kvalitetsindhold, der har den helt rigtige tone-of-voice.

Du vil opleve, at vi altid er tilgængelige. Når du ringer, er det altid den samme, du får fat i. Og du skal hverken finde dig i telefon-kø eller pausemusik.

Vi kommer også gerne ud og besøger din virksomhed. Vi er imødekommende og helt nede på jorden, så vi er nemme at snakke med. Og når vi nu alligevel er på besøg, så opsnuser vi gerne en god historie ’behind-the-scenes’, så det første spritnye indhold allerede ligger klar.

Vi elsker vores arbejde – og du kommer til at elske, at arbejde sammen med os.

Mikkel kunne være
din nye SoMe Manager

Mikkels Passion for Facebook Annoncering

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor 

Cases

Max Hansen driver Holte Vinlager, den hyggelige butik ligger på Nørregade i Horsens. SoMe devoted har samarbejdet med Max siden maj 2018, hvor vi har hjulpet ham med at markedsføre Holte Vinlager på Facebook. Max havde selv forsøgt sig med at markedsføre butikken på Facebook uden held og derfor mente han at det var nødvendigt at hjælp på dette område, således han kunne bruge sin tid og energi på de ting han er rigtig god til.
Brødrene Morten og Simon Brohus driver restauranten ‘Håndværkerforeningen’. De holder til i de flotte og historiske lokaler fra 1884 på Allegade i Horsens. Siden brødrene startede, har der været fuld fart på virksomheden og opgaverne har været mange. Morten Brohus har bl.a. Skiftet mellem direktørhatten, marketinghatten og tjenerhatten, og det kan hurtigt ske at man glemmer den ene hat, når man...

Vi er her for dig!

ADRESSE

FÆNGSLET
Kontorfællesskabet 2. Øst
Fussingsvej 8
8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf : +45 24 25 13 57

Email : info@somedevoted.dk

Åbningstider

MAN-TOR:   08:00-16:00
FREDAG:      08:00-14:00