.1

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

.2

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

.3

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

.4

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

.5

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

Online Marketing Manager

Du ved at din virksomhed er til stede på Facebook, en gang i mellem sender du et nyhedsbrev ud og så blev der engang lavet SEO på din hjemmeside.

Holder du dig opdateret og ved du hvad der giver af afkast til din virksomhed?

Jeg har erfaring inden for sociale medier, nyhedsbreve, SEO & Google. I tæt kontakt med dig, skaber vi en strategi der giver mening for din virksomhed.

Jeg tror på at en tæt relation mellem bureau og kunde, skaber resultater .


Med en Online Marketing Manager bliver der sat struktur på din online markedsføring og struktur skaber resultater.

Sammen lægger vi en strategi ud fra det data jeg indsamler og de erfaringer vi får.

Jeg står for eksekvering af strategien og vil derefter analysere de data og informationer vi får ind fra Facebook Business Manager og Google Analytics. 


Digital Markedsføring hos
SoMe Devoted

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en effektiv måde at komme i kontakt med folk, som har vist interesse i en virksomhed. Jeg står for at lave indhold og opsætte målgrupper, så nyhedsbrevene skaber resultater. Det primære værktøj er Mailchimp.

SEo

Forbedre din hjemmesidesides organiske søgeresultater med SEO ( Search Engine Optimization). Det gøres med stærke søgeord, interne & eksterne links og meget mere.

Sociale Medier

Jeg laver en strategi og står for eksekveringen. Det indbærer produktion af video, billeder, tekst og planlægning af opslag på sociale medier. Fokus er på Facebook, Instagram & LinkedIn. 

Google Analytics

Google Analytics er essentiel i at skabe en stærk online strategi og dermed skabe resultater. Måler al aktivitet på din hjemmeside og med data kan vi sammen forme en god strategi.

Case: Holte Vinlager Horsens

SoMe Devoted har haft Holte Vinlager som kunde i to år. I tæt kontakt laver vi en strategi og indhold sammen. Indholdet består af video, billeder &. grafik.

Indeholdet består af produktpræsentationer, events, nyhedsvideo og guides til weekendens drinks eller vin.