fbpx

Online marketing manager

Holder du dig opdateret på dine udsendte nyhedsbreve, sociale medier eller SEO på din hjemmeside? Og ved du, hvad der egentlig giver afkast til din virksomhed?

Hos Some Devoted hjælper jeg virksomheder med deres online tilstedeværelse på nettet samt lægger en indholdsstrategi for, hvordan den enkelte virksomhed kan gøre sig synlig gennem blandt andet SEO, sociale medier mm. 

Jeg har fokus på mine kunder, deres behov og især deres ønsker i forbindelse med online marketing, så vi sammen kan skabe den bedste strategi og få tilsvarende resultater. 


Jeg tror på, at en tæt relation mellem bureau og kunde skaber gode og givtige resultater. 

Mikkel Bank, ejer

Med en Online Marketing Manager bliver din online markedsføring struktureret, og struktur skaber således resultater.

Sammen lægger vi en strategi ud fra det data, jeg indsamler og de erfaringer, vi får.

Jeg står for eksekvering af strategien og vil derefter analysere de data og informationer, vi får ind fra Facebook Business Manager samt Google Analytics.


Digital Markedsføring
hos SoMe Devoted

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en effektiv måde at komme i kontakt med folk, som har vist interesse i en virksomhed. Jeg står for at lave indhold og opsætte målgrupper, så nyheds-brevene skaber resultater. Det primære værktøj er Mailchimp.

SEo

SEO forbedrer din hjemmesides organiske søgeresultater med SEO ( Search Engine Optimization). Det gøres med stærke søgeord, interne & eksterne links og meget mere.

Sociale Medier

Jeg lægger en strategi og står for eksekveringen. Det indebærer produktion af video, billeder, tekst og planlægning af opslag på sociale medier. Fokus er på Facebook, Instagram & LinkedIn. 

Google Analytics

Google Analytics er essentiel i at skabe en stærk online strategi og dermed skabe resultater. Al aktivitet måles på din hjemmeside, og med data kan vi sammen forme en god strategi.

Case: Holte Vinlager Horsens

SoMe Devoted har haft Holte Vinlager som kunde i to år. I tæt kontakt lægger vi sammen en strategi og samarbejder om indholdet til sitet.

Indholdet består primært af video, billeder og grafik, hvor produktpræsentationer, events, nyhedsvideo og guides til weekendens drinks eller vin indgår.