fbpx

Line fortæller om hendes praktik hos SoMe Devoted

Mikkel og Frederik er lidt kede af tiden er gået 😉

Som et obligatorisk led i min uddannelse som markedsføringsøkonom, skulle jeg et semester i praktik.
Jeg kender Frederik tilbage fra handelsskolen, hvor vi gik i klasse sammen. Vi havde længe snakket om, at jeg skulle komme til ham, når jeg skulle i praktik. Og jeg lod høre fra mig og efter et par besøg, hvor jeg også mødte Mikkel, startede jeg i januar som praktikant hos SoMe Devoted.

Drengene har taget sig rigtig godt af mig og lige fra starten, har jeg følt mig som en del af deres team. Vi har arbejdet koncentreret, men der har også været tid til at læne os lidt tilbage til at have gode samtaler og grin.

Opgaver

Jeg har fået en masse spændende og forskellige opgaver hos dem. Jeg har også fået et rigtig godt indblik i, hvordan man laver god online markedsføring og hvordan, det fungerer. I løbet af min praktikperiode lavede jeg blandt andet tekstforfatning, nyhedsbreve, AdWords, søgemaskineoptimering, oprettelse af hjemmesider og meget andet. Jeg arbejdede med SoMe Internt på sociale medier, men derudover fik jeg også 2 andre virksomheder, som jeg skulle varetage og hjælpe med aktiviteterne på de sociale medier fast et par gange om ugen. Jeg har derudover været så heldig at kunne komme med til de netværksmøder, som SoMe Devoted er den del af. Blandt andet hos Middelfart Sparrekasse og AC Horsens, som har været interessant og lærerigt at være en del af.

Det har været en god og positiv periode at være en del af SoMe Devoted. Jeg har lært en del, som jeg kan tage med mig til fremtiden. Jeg kan klart anbefale andre, der skal søge en praktikplads at gøre det hos SoMe Devoted eller andre virksomheder, der ikke er så store endnu, fordi det giver dig mere ansvar og du kan komme endnu mere med ned i dybden af tingene! Drengene er professionelle og ved rigtig meget om det arbejde, som de laver og det er et behageligt arbejdsmiljø – de får en høj femmer fra mig!

Jeg tjekker ud for nu og siger tak for denne gang 😊

– Line Rasmussen

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *