fbpx

Facebook har for nyligt gjort det muligt at lave de så kaldte “Press and hold” opslag, som på dansk også kan kaldes interaktive opslag.

Det går i al sin enkelthed ud på at du trykker på et forside billede, som herefter viser et billede eller film – altså en slags interaktivt billede opslag på din Facebook side.

Den nye mulighed på Facebook vækker i første omgang begejstring på kontoret hos os. Det er nemlig en ny mulighed for at skabe interaktion hos brugerne, hvilket vi elsker!

Når vi snakker interaktion ved vi at “nye” muligheder, som endnu ikke rigtig har slået igennem virker endnu bedre. Det betyder nemlig at brugeren stopper op en ekstra gang og skal undersøge hvad man gør i denne nye funktion.

Måske du endda endte med at læse dette fordi du så vores opslag på Facebook?

Hvis ikke kan du finde det her og se hvordan “Press and hold” Facebook opslaget virker.

Men men men… denne feature virker i skrivende stund kun på i Facebooks app, og kan lige nu kun laves med IOS mobil-enheder. Hav derfor den klar klar når vi starter guiden her.

Er din side ejet via en Businessmanager konto, kan du opleve problemer med at få lov til at poste “press and hold” posts.

Hvordan gør man?

1. Hent “intolive” appen i appstore

Appen fåes som både en gratis og pro version. Du kan i starten sagtens nøjes med den gratis. Oplever du stor success med opslagene kan du jo altid opgradere. 😉

2. Vælg dit indhold

Vælg op til 30 billeder eller en video på op til 30 sekunder, som er det folk skal se når de trykker på forside billeder.

Vælger du billeder skal du sørge for at vælge dem i den rækkefølge du vil have slideshowet. Samtidig skal de være i samme størrelser, så du undgår at “intolive” appen beskærer dem automatisk.

3. Vælg dit forside foto

Når du har gjort ovenstående skal du vælge dit forside billede – altså det som skal få folk til at interagere.

Det er derfor en god ide at lave en form for grafik der viser hvad folk skal gøre, da der endnu ikke nogle automatiske løsninger på dette. Hav derfor grafikken klar på forsidebilledet og sørg for at billedet du bruger har samme størrelse som indholdet.

Du vælger dit forside billede i punktet der hedder “Edit first frame” nede i venstre hjørne.

Når dette er gjort gemmer du projektet til dine fotos.

4. Upload

Når du skal uploade dit projekt er det vigtigt at du uploader med Facebooks mobil app. Når du har uploadet skal vi sikre dig at  “live” ikonet nederst i højre hjørne er slået til. Og så er du klar til at poste.

Sådan kan det bruges

Så længe denne mulighed stadig er relativt ny vil du helt sikkert kunne få rigtig mange af dine følgere til at interagere. Det bør du som virksomhed udnytte, hvilket kan gøres på mange måder. Vi har lavet en komplet liste med disse muligheder – den får du i vores eksklusive nyhedsbrev.

Lån os din mail – så kviterer vi med flere gode tips.

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *