fbpx

SoMe Manager

Kan du ikke finde tiden til at holde dine sociale medier opdateret, eller har du svært ved at få fortalt dine og din virksomheds vigtigste historier?

Facebook har udviklet en algoritme, der kontrollerer alt, hvad folk ser i deres nyhedsfeed. Hvis du derfor glemmer at have et stabilt contentflow med minimum to opslag om ugen, så er din virksomhedsside ikke relevant for folk. 

Dermed kan det ende, at din virksomhed bliver glemt af dine følgere og Facebook. Det kan derfor blive svært at opnå ens potentiale på både Instagram og Facebook.


Med mig som din SoMe Manager får du en tæt relation, som du ikke ser hos større bureauer. Jeg er din kontaktperson, og som kunde vil du kunne kontakte mig døgnet rundt.

Minimum en gang om måneden vil jeg komme og besøge din virksomhed for at lave indhold og tage en uformel snak om, hvordan det går.

Som din SoMe Manager skaber jeg din virksomheds online strategi, skaber et stærkt contentflow på Facebook og Instagram samt sørger for at holde kontakten med sidernes følgere.

Vi elsker vores arbejde – og du kommer til at elske at arbejde sammen med os!

 Video på sociale medier

I mange virksomheder har man hverken kompetencerne eller tiden til at optage og klippe video og derefter skrive undertekster til videoen.

Med video har man flere og bedre muligheder for at skabe en relation med sine følgere. Samtidig skaber video meget mere trafik end billeder og/eller tekst.