fbpx

SoMe Manager

Kan du ikke finde tiden til at holde dine sociale medier opdateret eller svært ved at få fortalt dine vigtigste historier?

Facebook holder øje med din side og hvis du ikke holder den opdateret og skaber interaktion med dine brugere, så glemmer dine følgere og Facebook dig.

Med mig som din SoMe Manager, får du en tæt relation, som du ikke ser hos større bureauer.

En SoMe Manager skaber din online strategi, laver al indhold og skaber et stærkt contentflow på Facebook og Instagram.

Vi elsker vores arbejde – og du kommer til at elske, at arbejde sammen med os.

Hvad får du med en SoMe Manager?

  • Stærkt contentflow
  • Tæt relation til dit bureau
  • Undgår at blive glemt af Facebook og dine følgere.
  • Tid til at fokusere på dine kerneopgaver.
  • Et månedligt møde med fokus på strategi & indhold

Lad Mikkel gøre det
han er bedst til.

Så du kan gøre det
du er bedst til.

Mikkels passion for sociale medier

Mikkel har igennem de sidste 3 år arbejdet med at få det maksimale ud af et hav af virksomhederes online markedsføring på sociale medier. 

Det betyder at han har rygsækken fuld af gode ideer og inspiration til, hvordan du opnår dit fulde potentiale online. Igennem de seneste år har diverse sociale medier været inde i en rivende udvikling, hvilket har betydet at Mikkel har fulgt udviklingen og kender til de nyeste algoritmer og funktioner. 

Sociale medier lyder enkelt. Alle har et forhold til dem og dermed også en mening om hvordan tingene skal gøres. Jeg mener at man altid skal have hjertet med når man bruger sociale medier. Det man gør skal føles rigtigt, men det ændrer ikke på der er en masse data og algoritmer man kan udnytte til at skabe resultater.

Mikkel er altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at navigere i junglen af sociale medier og få det maksimale ud af tilstedeværelsen. 

Cases

Max Hansen driver Holte Vinlager, den hyggelige butik ligger på Nørregade i Horsens. SoMe devoted har samarbejdet med Max siden maj 2018, hvor vi har hjulpet ham med at markedsføre Holte Vinlager på Facebook. Max havde selv forsøgt sig med at markedsføre butikken på Facebook uden held og derfor mente han at det var nødvendigt at hjælp på dette område, således han kunne bruge sin tid og energi på de ting han er rigtig god til.

Max Hansen
Læs mere her!
Brødrene Morten og Simon Brohus driver restauranten ‘Håndværkerforeningen’. De holder til i de flotte og historiske lokaler fra 1884 på Allegade i Horsens. Siden brødrene startede, har der været fuld fart på virksomheden og opgaverne har været mange. Morten Brohus har bl.a. skiftet mellem direktørhatten, marketinghatten og tjenerhatten, og det kan hurtigt ske at man glemmer den ene hat, når man…

Brødrende Morten & Simon
Læs mere her!
Skriv til mig direkte
mbc@somedevoted.dk
Mikkel Bank
Mikkel BankPartner / online konsulent

Vi er her for dig!

Adresse

kontakt os

FÆNGSLET

Kontorfællesskabet 2. Øst

Fussingsvej 8 

8700 Horsens

Tlf: +45 30 48 08 93

Email: info@somedevoted

åbningstider

følg os

MAN-TOR: 08:00-16:00

FREDAG: 08:00-14:00