fbpx

Har du eller din virksomhed fået en god idé til et nyt tiltag, skabt et nyt produkt eller vil i bare gerne fortælle om jeres forretning? Så er det vigtigt, at teksten bliver sat sammen, så modtageren bliver fanget og historien bliver forstået og opfattet positivt.

For selv det mest interessante nye tiltag kan blive kedeligt eller sågar misforstået, hvis modtageren får en dårlig oplevelse med den udleverede information. Vi tilbyder nu også hjælp til skabelse af attraktivt tekst materiale, uanset om der er tale om blogindlæg, pressemeddelelser eller lignende.

Vi ønsker dog også at hjælpe dig lidt på vej, så her får du tre gode råd til, hvordan du selv kan optimere dine tekster.

  1. Forbedr læserytmen

    Når man skal skrive en fængende tekst til en given modtager, så er det vigtigt at læseren ikke bliver træt i hovedet, fordi læserytmen enten er for tung, for langsom eller med for mange ophold. Her kan du, som forfatter, hjælpe læseren i den rigtige retning ved blandt andet at være opmærksom på sætningernes længde, mængden af tekniske ord og længden på afsnittene.

  1. Identificer målgruppen

    Inden man skriver et tekst materiale til offentliggørelse, så er det vigtigt, at man fastsætter sin målgruppe. Er man ikke sikker på hvem man skal henvende sig til, så kan det være svært at skrive en tekst, som fanger de rigtige mennesker. Her skal man tænke over, hvilke ord, jargon og sværhedsgrad man bruger.

  1. Vær dig selv

    Når man skal sælge noget eller vil fortælle andre om en god idé, så er det vigtigt, at modtageren tror på ægtheden i dit budskab. Derfor er det vigtigt, at du lader din egen eller virksomhedens personlighed skinne igennem, når du formidler dit budskab i dit tekst materiale.

Har du brug for yderligere hjælp, så tilbyder SoMe heldigvis en række forskellige tekst-pakker. Vi hjælper dig med at omsætte information til lækkert læsestof.

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *