fbpx

SoMe Devoted har fået fornøjelsen af at være med som indlægsholder til et intensivt forløb, hvor du kan få input til at udvikle din virksomhed.

Forløbet er arrangeret af Middelfart Sparekasse som ønsker at hjælpe byens iværksættere og startups på rette vej. Da vi blev spurgt om vi ville deltage som indlægsholder var svaret klart – JA!

“Vores eget firma SoMe Devoted er jo kun omkring et år gamle. Derfor kan vi i høj grad genkende alle de problemer man kæmper med i en nyopstartet virksomhed. Derfor vil vi meget gerne være med til at hjælpe virksomheder som os selv med at komme godt i gang!” – udtaler partner og onlinekonsulent i SoMe Devoted, Frederik Mailund.

Udvid dit netværk

Over fire morgenmøder møder du en række eksperter, som giver dig konkrete redskaber, du kan bruge på din vej mod succes som iværksætter – det kalder vi BOOST Horsens.

Derudover vil du få et stærkt netværk og komme tæt på andre nystartede virksomheder og høre om deres succeser og udfordringer – et netværk, du også kan søge sparring hos i fremtiden.
Særligt netværket er en unik mulighed for at udvikle din forretning.

Læs mere om arrangementet – tilmeld dig her. Det er gratis at deltage.

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *