fbpx

Annoncering på Facebook  

Annoncering på Facebook og Instagram er en jungle at finde rundt i. Skal jeg booste mit opslag? Hvordan opretter jeg en betalt kampagne?

Hvis du ikke har styr på at lave betalte opslag på Facebook eller Instagram, kan det blive en dyr fornøjelse uden gevinst. Mange glemmer at annoncere med en specifik målgruppe, og dermed kan dine penge være spildt.

Bruger du SoMe Devoted til at oprette dine betalte opslag og annoncer, kan du være sikker på at ramme de målgrupper, som du ikke selv kan. 

Lad os tage en snak om din kampagne, målgruppe og hvor meget du skal betale til Facebook. SoMe Devoted kan også producere video, tage billeder eller lave grafik, som skal bruges i din kampagne.

Med Facebooks Annonceadministrator er det nemt at holde et overblik på de annoncer og kampagner, der er i gang. Man kan se, hvor mange penge man har brugt pr. klik eller interaktion.

Sammen finder vi ud af, hvilket medie der vil være mest effektivt for din virksomhed – om det er annoncering på Facebook, Instagram eller begge dele.


Facebook

Find ud af hvem din målgruppe er. Hvem besøger din butik? Facebooks “Indblik” kan bruges her.

Opret din målgruppe

Med en Facebook Pixel kan der oprettes målgrupper baseret på aktivitet på din hjemmeside. Derudover kan geografi og demografi også bruges.

Indhold i din annonce

Skal der være grafik, et billede eller en video i annoncen? Sammen undersøger vi,  hvad de målgruppe reagerer bedst på.

Er teksten forståelig for målgruppen?

Sæt dig ind i din målgruppe og præsenter budskabet, så det er forståeligt for dem.

Beløb til Facebook

Facebook viser dig en estimat på, hvor mange personer du rammer for et bestemt beløb.

Længde på annoncen

Hvor længe skal dine kampagne løbe? Er det et kort weekendtilbud, som du skal annoncere, eller er der tale om en længerevarende annonce?