Fra garage til fængsel – advisory board

I SoMe Devoted vil vi i den kommende tid tage dig med ind bag murene på FÆNGSLET, og fortælle historien om SoMe Devoted indefra. I første del har vi fokus på vores nyeste tiltag, som skal være med til at udvikle SoMe Devoted og os. 

I sommeren 2018 har vi nemlig valgt at stifte et Advisory Board.
Et board som skal hjælpe med at udvikle SoMe Devoted og os personligt fra at være et lille garagebureau til at nå vores mål om at blive større og mere etablerede på markedet. Vi har været så heldige at finde tre medlemmer som kan udfordre os på det personlige plan og samtidig komme med inputs til vores ideer, baseret på viden fra deres forskellige baggrunde og erfaringer.

Vi har længe gået og leget med tanken om at skulle stifte et board og få nogle dygtige mennesker til at kaste et blik på situationen i firmaet, for på den måde at sætte fart i udviklingen. Vi besluttede os for at bruge vores netværk til at finde de 3 medlemmer, hvilket lykkedes.

Vi er rigtig stolte over at kunne præsentere vores 3 medlemmer som er:

Jane Bang.
Jane er Associated Professor på VIA University College og er specialist inden for digital marketing.

Peter Lassen
Peter har igennem 27 år hos Marius Pedersen tilegnet sig stor erfaring inden for netværk og salg.

Thomas Kokholm
Thomas er direktør og partner i Coachers, og har stor erfaring inden for coaching og salg. 

Vi glæder os til at arbejde sammen om forbedre SoMe Devoted på alle punkter, og gøre os til et bedre bureau og en endnu bedre arbejdsplads.

 

De bedste hilsner
Frederik & Mikkel