Hvordan er det at være i praktik hos SoMe Devoted?

Mit navn er Herborg Hjartvardsdóttir, jeg studerer Markedsføringsøkonom på VIA i Horsens. i forbindelse med uddannelsen skal man i praktik i 12 uger. Jeg har nu næsten været i praktik hos SoMe Devoted i 3 måneder og det var været en rigtig god oplevelse. Samtidig med at jeg var i gang med at finde virksomheder at komme i praktik hos, lagde SoMe Devoted en video op, om at de søgte praktikanter. Jeg tilpassede mit CV, skrev en ansøgning og sendte begge dele afsted. Jeg kom derefter til en samtale på FÆNGSLET, som jeg følte gik rigtig godt. Et par timer senere ringede Frederik til mig og tilbød mig praktikpladsen, jeg sagde selvfølgelig “ja tak”.

 

Praktiktiden og opgaver

Lige fra start har drengene taget rigtig godt imod mig. De har lavet en plan over praktikperioden, brugt tid på at sætte mig ind i metoder og systemer. Derudover har de været rigtig sjove at arbejde sammen med. Det, at de har lavet en ugeplan over hele praktikperioden, har gjort, at jeg er kommet rigtig godt omkring de forskellige emner. Samtidigt har det sikret, at vi nåede alle de ting, vi gerne ville nå. I min praktikperiode har jeg bl.a. lavet en marketingplan (som jeg også har eksekveret), SEO, annoncering, e-mail marketing, video, fotografering, Photoshop-redigering og meget, meget mere. Derudover har jeg også været med til et par netværksmøder i netværket Boost og Handelsnetværket AC Horsens. Specielt har netværket Boost givet mig et rigtigt godt indblik til nogle af de udfordringer, selvstændige står overfor, og hvordan man tackler de udfordringer.

 

Bag tremmerne 

Ydermere har SoMe Devoted jo kontor på FÆNGSLET. Det er jo utroligt spændende i sig selv, men der er også et fantastisk kontorfællesskab her. Der er rigtig mange forskellige virksomheder, som man kommer sammen med, når man er heroppe. Specielt er fællesskabet rigtig godt. Man mødes til frokost, sociale arrangementer og den faste onsdags morgenmad, hvor der altid er portvin med i legen.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at være i praktik hos SoMe Devoted. Mikkel og Frederik er nogle friske og flinke fyre, og jeg har lært en hel masse fra min praktik, som jeg vil tage med mig. Jeg kan klart anbefale SoMe Devoted til andre, der skal i praktik. Det, at være i en mindre virksomhed i udvikling, gør at man lærer rigtig meget, fordi man får lov til at prøve mange ting. Men vigtigst af alt: Man får meget ansvar, hvilket er utrolig lærerigt. Til sidst vil jeg bare sige, at drengene er hårdtarbejdende, sjove, ambitiøse og professionelle – og det afspejles i deres arbejde.

 

Tak fordi, I ville læse med. 😊