oktober 23, 2017

Privatlivs- og persondatapolitik

[read more="Cookie politik" less="minimer"] 

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google.com, Facebook.com & Sharethis.com

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved tilmelding til nyhedsbrev.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@somedevoted.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
SoMe Devoted I/S
Fussingsvej 8, 2. Øst
8700 Horsens
Telefon: 24251357
Email: Info@somedevoted.dk

[/read] 

[read more="Persondata politik" less="minimer"] 

Persondatapolitik for kunder og ansøgere hos SoMe Devoted

Version: April 2018

 

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Dine personoplysninger bruges ved oprettelse om kunde i vores register eller ved opskrivning til nyhedsbrev.

 

1 Dataansvarlig

SoMe Devoted I/S er dataansvarlig, og vi sørger for at behandlingen af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:
SoMe Devoted I/S
Fussingsvej 8, 8700 Horsens
CVR: 38342150
+45 24251357
info@somedevoted.dk

2 Persondatabehandling

I nedenstående afsnit kan du læse mere om den specifikke behandling af dine personlige oplysninger.

Google analytics

Vores hjemmeside er knyttet til Google Analytics som indsamler følgende data:

  • Cookies
  • Bruger-ID
  • Reklame identifikationer

Vi bruger udelukkende Google Analytics med det formål at gøre din oplevelse med vores ydelser så god så mulig. Alt vores data der indsamles slettes efter 26 måneder.

 

Cookies

Når du bruger vores hjemmeside indsamler vi Cookis fra forskellige sites. Læs vores cookie politik ovenfor. 

 

Kontaktformular

Når du vil i kontakt med os via vores kontaktformular på hjemmesiden får vi følgende personoplysninger:

  • Navn
  • E-mail
  • Evt. firmanavn

 Vi bruger oplysningerne til at besvare din henvendelse.
Personoplysningerne afgives kun til tredjepart hvis du selv udtrykkelig giver accept hertil.

Vi opbevarer dine persondata i op til 3 år for at kunne give dig en god service ved tilbagevendende henvendelse samt for at kunne afgøre bagudrettede tvivlsspørgsmål. Herefter slettes du fra vores register med mindre du anmoder om at blive slettet før. Det kan du gøre på info@somedevoted.dk

 Telefonisk/mail/personlige henvendelse

Når du booker et møde eller har en forespørgsel via telefon/email/personligt fremmøde behandles følgende med mindre du udelukkende benytter firmaoplysninger.

Personoplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Email  

Vi bruger oplysningerne til at behandle din henvendelse, så vi kan:

  • Give dig ydelsen du efterspørger
  • Fakturere dig for ydelsen
  • Kontakte dig i tilfælde af fremtidig samarbejde

Dine oplysninger afgives kun til tredjepart, hvis du selv udtrykkelig giver accept hertil ved f.eks. Personlig registrering.
Dine oplysninger videregives til følgende tredjepart:
Trello (vores kundekardotek) og evt. Dinero (vores faktureringssystem).

Vi indsamler ikke dine personoplysninger uden at du selv har givet tilladelse. Vi foretager udelukkende registreringen af dine personlysninger med det formål at kunne give dig den bedste service.

Vi opbevarer dine persondata i op til 3 år. Dette gør vi med det formål at kunne give dig den bedste service ved tilbagevendende køb samt for at afgøre evt. Bagudrettede tvivlsspørgsmål. Herefter slettes du fra vores register med mindre du giver os besked om at du ønsker at blive slettet før. Dette kan ske på info@somedevoted.dk .

Nyhedsbrev

Hvis du opskriver dig til vores nyhedsbrev behandles følgende personoplysninger.

  • Navn
  • E-mail

Vi bruger oplysningerne til at kunne fremsende dig nyhedsbrevet fra SoMe Devoted I/S.
Personoplysningerne afgives kun til tredjepart hvis du selv udtrykkelig giver accept hertil.

Personoplysningerne videregives til følgende tredjeparter:

  • WordPress
  • Mailchimp


Vi indsamler altså ikke personoplysninger uden at du selv har givet tilladelse til ovenstående hangling og foretager udelukkende registreringen med det formål at kunne levere nyhedsmail til dig.

Vi opbevarer dine oplysninger så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Når du framelder vores nyhedsbrev bliver dine personoplysninger straks slettet. Du kan framelde dig i linket nederst i alle vores nyhedsmails eller anmode om at blive slettet fra listen på info@somedevoted.dk

Jobansøger

Hvis du ansøger om et job eller praktikplads hos os behandles følgende personoplysninger:

Hvis jobbet er opslået:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • De oplysninger der evt. Efterspørges i opslaet og hvad du ellers sender med din ansøgning. Vi frabeder os du benytter CPR-nummer i din ansøgning.

Vi bruger oplysningerne til at behandle din ansøgning så vi kan:

  • Give dig svar
  • Kontakte dig angående uddybende spørgsmål.

Personoplygninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv ustrykkelig giver accept hertil.

 Vi opbevarer dine persondata fra ansøgningen i 6 mdr. Efter kandidaten er fundet. Dette gør vi for at sikre os at den rette ansøger er fundet samt evt. Spørgsmål ved fravælgelse. Du kan også til enhver tid give os besked om at dine data slettes før på info@somedevoted.dk

Hvis jobbet ikke er opslået:

Som udgangspunkt gemmer vi ikke uopfordrede ansøgninger som vi ikke kan bruge.

Hvis vi alligevel ønsker at gemme din ansøgning sker det kun efter dit samtykke. I disse tilfælge behandles oplysninger som en opslået stilling.

Kundekartotek

Er du i vores kundekartotek kan du til enhver tid ændre dit samtykke til behandling af personoplysninger.
Du kan sende os en mail på info@somedevoted.dk - i emnefeltet bedes du skrive: “Persondata - ændringer”.

 

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside indholder links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige overfor indholdet af andre sider og deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre sider opfordres du til at læse indehaverns politik med hensyn til deres behandling af dine oplysninger.

Dine rettigheder som kunde/ansøger

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til. 

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Klageinstans

Du har naturligvis mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: datatilsynet.dk

[/read]